who?

My photo
Dr. Belma Yon (PhD) has more than 15 years of marketing and sales experience in Healthcare Sector. She is holding a PhD Degree, specializes in consumer neuroscience, neuromarketing, and sensorial marketing. She is an Independent Certified Practitioner and Instructor of THETAHEALING® and a certificated NLP Master, Life Coach (Donusum Konagi / by Yahya Hamurcuoglu) and Mindfulness Teacher. She has been actively practicing yoga, breathing techniques and plates since 2004. She took Self-Healing, Hypnosis and Energy training from Vernon Frost, attended TONY WISEMAN’ Outlook and Essence seminaries, Practiced Zen and Karma with Sun Woo and Ji Woo. She has participated in dozens of international scientific congresses, especially in psychiatry, bone metabolism, and internal branches. She is an advance Scuba Diver (PADI), traveler, very good cook :-) and tango dancer. She is also holding Occupational Health and Safety Degree. Now studying Gastronomia, very keen on Superfood, Ayurvedic Recipes and Life Style.

Wednesday, July 13, 2011

Hayat Güzeldir :-))

Hayat güzeldir... hem de çok.. Acaba, geçmişte o veya bu şekilde görülmeden görülebilmeyi dilemiş olabilir miyim ? Görülen sınırların ötesinde çok şey aramış olabilir miyim? Acaba lütfedilen güzellikleri hayatıma çekmek için ne yaptım? Milyonlarca dilek mumu diksem, hepsinde aynı dileği tutsam ancak böyle olurdu büyülü dünya. Daha azını veya fazlasını istemezdim. Dilek ağacına kurdeleler bağlasam, gözlerimi yumsam, içimden sayısız kere güzel şeyler geçirsem, bu kadar asalet, bolluk, sevgi, mutluluk, değer dilerdim yaşamdan.
Bu dünyada çilekli pasta yemeyi, Roy Orbison'nun müzikleri ile dans etmeyi, dostlarım ile sohbetlerimi, biricik annemin kadife sesini ve sevgisini, cocukların tatlı gülümsemesini, yaşlı insanlardan dinlenecek yaşam hikayelerini, Karaköy'de 4 liraya bayıla bayıla yediğim balık ekmeğin tadını, en sevdiğim dostumun her zaman elimi tutan elini, anneannemin kuş bibloları severken dahi taşıdığı yaşam sevgisini, her şeyden çok sevdiğim kardeşlerimin yaşam hallerini bir kenara bırakabilsem kötülüklerin de olduğu dünyada olmaktan çekinilir belki...   Hediye paketi açmak gibidir yaşamak ve hayat, sürprizlerle doludur ve  güzeldir... Mutlu olacağınız dünyanızı yaratmak ve her saniyesinden keyif almak için pembe çerçeveli gözlükler takmaya ihtiyacınız yok, lütfen kendiniz olun...      by     b.y.